30 Aralık 2015 Çarşamba

EVDEN EVE TAŞIMACILIK

Nakliyat Firmamız 7/24 Ücretsiz Ekspertiz Hizmeti Vermektedir. Güventaş Ekspertiz Taşıma Esnasında Kullanılacak Paketleme Ürünlerinin Tanıtımı Var Olan Eşyaların Raporları Doğrultusunda Taşınma Bedeli Belirlenip Anlaşma Sağlandığı Takdirde Gün Belirlenip Sözleşme Hazırlanır. Taşıma Günü Sabah 8:00 de Eşyaların Paketlenmesi ve Yüklenmesine Başlıyoruz.
Uzman Personellerimiz Taşıma İşlemine İlk Olarak Paketleme İşlemleri İle Başlar. Ambalajlama Ürünlerimiz Nakliyecilere Özel Çift Kartlı Bir Tarafı Kraft Diğer Tarafı Baloncuklu Naylonlarla Paketleme Yapıyoruz.
Mutfak Eşyalarınız (Kırılacak Eşyalar, Yemek Takımları, Biblolar, Bardak, Tabaklar) Özel Beyaz Kağıtlarla Paketleniyor.
Koltuk Takımları, Yataklar (tek ve çift kişilik) Komple Streç Filme Sarıldıktan Sonra Kraft Kağıtlarla Paketleniyor.
Beyaz Eşyaların Montajı, Mobilyalarınızın Monte ve De-Montesi Mobilyalarıcılarımız Tarafından Gerçekleştirilir. Dolap İçindeki, Askıdaki Elbiseleriniz Firmamıza Ait Portatif Dolaplarımıza Asılarak Götürülür. Yeni Evinizde Dolaplarınız Monte Edildikten Sonra Eşyalarınız Yerleştiriyoruz.

Tekstil Ürünleriniz (yastık, yorgan, katlı giysiler) Şirketimize Ait Büyük Poşetlere Paketleme yapılıyor. Kitaplar ve Ayakkabılar Kolilere Konuyor.

Şifonyerlerinizi Hiç Boşaltmadan Ambalajlıyoruz. Yeni Evinizin Kabaca Yerleşimi Bittikten Sonra Müşterilerimizin Onayını Aldıktan Sonra Evden Ayrılıyoruz.

Müşteri Temsilcimiz İlerleyen Saatlerde Sizinle İrtibat Kurarak, Taşınmanıza Yönelik Bilgiler Almaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder